Flea Market d’estiu

la foto

Després de l’èxit de participació de les anteriors edicions del Flea Market, els comerciants de Ca N’Aurell creiem que el mercat pot convertir-se en una activitat revitalitzadora pel barri i alhora aconseguir que sigui un referent entre els mercats de les puces que es fan al nostre país. Per aquesta raó hem decidit que el Ca N’Aurell Flea Market passi a ser una cita mensual que tindrà lloc l’últim dissabte de cada mes.

El Parc de Sant Jordi és el lloc ideal per gaudir d’un dia en família i la Masia Freixa ens dóna un entorn arquitectònic de màxima qualitat que ens pot ajudar a fer del nostre flea market la referència que tots volem que sigui.

La inscripció al Ca N’Aurell Flea Market costa 10€ i dóna dret a tres metres lineals de parada de 10:00 a 21:00 a causa del fet que ens trobem en època d’estiu i de manera temporal el Mercat de les Puces serà de tot el dia. Des de l’organització ens encarreguem de la música ambient i es contractaran actuacions per a petits i grans sempre que el pressupost ho permeti.

Per la vostra part us demanem el màxim compromís possible a l’hora de gestionar i decorar els vostres llocs. El Parc de Sant Jordi i la Masia Freixa són un entorn immillorable i volem tenir un mercat a l’alçada de la joia arquitectònica més important de la ciutat.

Entre tots aconseguirem l’objectiu.

Inscripció

Per tal de formalitzar la inscripció o demanar més informació s’ha d’enviar un correu electrònic a marionacanaurell@gmail.com .Des de l’organització us respondrem el correu indicant-vos les condicions i facilitan un número de compte o un lloc físic on poder fer el pagament personalment.

La data límit d’inscripció i de pagament és el dimecres anterior al mercat.

TOTS JUNTS FEM BARRI