Instagram 25/10

IMG_0229

El Mercat de les Puces us convida a venir a Terrassa el dia 25 d’Ocrubre del 2014 a gaudir del Mercat de les Puces, la Masia Freixa, les activitats que durem a terme durant el matí i participar al concurs d’instagram que hem organitzat des de l’Associació de Comerciants de Ca N’Aurell.

Un mercat familiar on pots trobar comerços, productes de segona mà i artesania, a part d’activitats com visites guiades a la Masia Freixe a les 10:30 i 12:30.

Entraran en concurs aquelles fotografies realitzades a Terrassa el 25 d’Octubre al matí, de 10 a 14, que reflecteixin algun tema de l’esdeveniment.

Fetes tant amb dispositiu mòbil com amb càmara.

Que estiguin etiquetades amb #canaurellmercatdelespuces #mercatdelespuces #terrassaturisme #canaurell i has de seguir a @canaurell.

Cada usuari pot penjar tantes fotografies com vulgui. El termini per presentar les fotografies serà del 25 d’Octubre al 1 de Novembre.

El premi que s’endura el/la guanyadora del Concurs d’Instagram serà un Menú Cinema, on podeu triar varias opcions, llogar pel·lícules, anar al cinema o assistir a festivals de cinema, amb grup o amb parella.

Tota la informació a: http://culturaagranel.com/2014/09/09/el-nou-menu-del-mercat-de-la-cultura-el-menu-cinema/

capsa-regal-cinema

El guanyador es donarà a conèixer via Instagram el dia 3 de Novembre