Concurs d’Instagram 28 de febrer

El Mercat de les Puces us convida a venir a Terrassa el dia 28 de febrer del 2015 a gaudir del Mercat, la Masia Freixa i les activitats que durem a terme durant el matí, i a participar al concurs d’Instagram que hem organitzat des de l’Associació de Comerciants de Ca N’Aurell.

En aquest mercat familiar trobareu comerços, productes de segona mà i artesania, a més d’activitats com visites guiades a la Masia Freixa, a les 10.30 i a les 12.30 h, a càrrec de Terrassa Turisme.

Entraran en el concurs aquelles fotografies realitzades a Terrassa el 28 de febrer al matí, de 10 a 14, que reflecteixin algun tema de l’esdeveniment: el Mercat de les Puces.

Les fotografies es poden fer tant amb dispositiu mòbil com amb càmera.

Us convidem a vosaltres a fer el Mercat de les Puces més gran. El # d’aquesta edició per a Instagram serà #elMercatdelesPucesfaunany i la fotografia seleccionada per la Junta s’enviarà als mitjans de comunicació amb un resum de la diada.

Aquesta imatge també serà la que posarem a la portada del nostre grup de Facebook canaurellmercatdelespuces durant tot el mes i la imatge del proper Mercat de les Puces. A més, en farem una menció a l’Instagram de Ca n’Aurell. En tots els casos, amb el vostre nom d’usuari.

Teniu temps per penjar les vostres fotografies fins al diumenge 1 de març a les 17 h. I es publicarà el mateix diumenge a la nit.

IMG_0326

Anuncis