Mercat de les Puces, 25 de Juliol

Com a últim dissabte de cada mes, tornem a fer una nova edició del Mercat de les Puces, en aquesta edició una mica més petita del normail, però ja tenim totes les activitats programades.

IMG_0195

Al Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania. Les parades estaran repartides pel parc de Sant Jordi, al voltant de la Masia Freixa, aquest proper dissabte de 10 a 14 h. A les parades del Mercat de les Puces pots trobar de tot: figures de col·leccionistes, llaminadures, joguines, cotxes de miniatura, aeromodelisme, llibres, CD o cosmètics, entre d’altres.

També ens acompanyarà el Drac Baluk, que ens ajudarà a amenitzar la diada amb un cercavila i activitats infantils.

A les 12.30 h gaudirem de l’actuació del Faquir Vaxi Màgic, una actuació familiar, per tots els públics a l’era de la Masia Freixa. Vaxi Màgic va ser nominat aquest any per al cap gros de l’any, tot i que no va guanyar podem gaudir de la seva actuació.

1545945_944877185530579_2834939188690321610_n

Més informació: https://www.facebook.com/VaxiMagic

Durant tot el dia tindrem una parada de NEPAL SURVIVORS FUND que a part de buscar els supervivents, ara els hi toca reconstruir, ajudar, donar-los aliments, evitar que caiguin malalts, evitar que els afectin les epidèmies, donar-los un sostre. Ells posen l’energia i la vitalitat de fer el que calgui, però manquen els recursos. Nosaltres posem els materials que els calen i els ajudem a aixecar-se.

I és per això que estaran amb nosaltres i ens portaran activitats per els infants, on es farà paga un preu simbòlic i aquets diners aniran directes a Nepal.

N4

Més informació a https://canaurellcomerc.wordpress.com/2015/05/28/aixo-funciona-fem-que-passi/

També podrem trobar un projecte d’educació anomenat Los Patojos a Guatemala. Es tracta d’una escola amb models educatius alternatius que treballa per oferir una educació digna i justa als nens de la comunitat de Jocotenango, un poble al costat d’Antigua. També treballa amb la comunitat de joves per oferir-los un espai on puguin desenvolupar les seves habilitats socials, culturals y intel·lectuals de manera segura i lliure.

És un projecte finançat per inversions de fundacions estrangeres però qualsevol ajuda que rebin és molt benvinguda, sobretot per assegurar l’alimentació i els medicaments dels nens que ho necessitin. Actualment al projecte hi ha prop de 200 infants que troben a Los Patojos un espai de respecte, amor i educació a través dels valors.

Los patojos ok

Però no només això, aquest Mercat de les Puces és un dels més socials que hem fet, ja que també podràs trobar la Mònica, la mare de l’Aleix, de l’Associació tots contra la histiocitosi, vindrà el Mercat amb l’objectiu de recollir fons per poder ajudar a la investigació de tots els afectats.

A més, com ja és costum al Mercat de les Puces, l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa.

 IMG_0030

L’horari de la visita és a les 12.00 h. Hi ha 30 places per a cada sessió.

Lloc de trobada a la porta d’accés a l’edifici.

 

Per ajudar-nos a fer el Mercat de les Puces gran us proposem que etiqueteu totes les fotografies amb #canaurellmercatdelespuces.

Trobareu informació més específica de cada mercat a:

El nostre Facebook: https://www.facebook.com/canaurell

El nostre Esdeveniment: https://www.facebook.com/events/1607606022853946/

O des del Facebook del Mercat de les Puces: https://www.facebook.com/canaurellmercatdelespuces