#2anysdeMP

Vine a gaudir el proper 27 de febrer al Mercat de les Puces de Terrassa (Parc de Sant Jordi). Participa de les activitats durant el matí, i no t’oblidis del concurs d’Instagram que s’organitza des de l’Associació de Comerciants de Ca N’Aurell.

En aquest mercat familiar trobareu comerços, productes de segona mà i artesania, a més d’activitats com visita guiada a la Masia Freixa, a les 12.00 h, a càrrec de Terrassa Turisme.

Entraran en el concurs aquelles fotografies realitzades a Terrassa el 27 de febrer al matí, de 10 a 14.00 h, que reflecteixin algun tema de l’esdeveniment: el Mercat de les Puces.

Les fotografies es poden fer amb dispositiu mòbil o càmera.

Obligatori etiquetar-les a peu de foto amb: #2anysdemp #mercatdelespuces #terrassaturisme #canaurell #igersterrassa i s’ha de seguir: @canaurell, @terrassaturisme i @igersterrassa.

Teniu temps per penjar les vostres fotografies fins a diumenge 6 de març a les 17.00 h.

Des de l’Associació de Comerciants escollirem 4 imatges finalistes que es donaran a conèixer dilluns 7 de març. Guanyarà la imatge més votada al nostre perfil l’11 de març a les 17.00 h.

El premi serà una guia de Fent País (http://www.fentpais.cat/static/Publications/2015/VERDA/index.html), amb la qual podreu escollir entre 180 experiències d’alimentació, aventura, allotjament, cultura, enoturisme, gastronomia, natura, benestar i lectura. Se’n pot gaudir de forma individual, en parella o en família de quatre.

La validesa d’aquesta guia és de 1 any.

 

 

Anuncis