Mercat de les Puces 27 de febrer

Com a últim dissabte de cada mes, tornem a fer una nova edició del Mercat de les Puces, en aquesta ocasió celebrem els 2 anys de Mercats de les Puces i les XX edicions!

I és per això que hem preparat una edició de luxe, plena d’activitats durant el matí al parc de Sant Jordi.

Al Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania. Les parades estaran repartides pel parc de Sant Jordi, al voltant de la Masia Freixa, aquest proper dissabte de 10 a 14 h.

Per celebrar aquest dia tant especial hem convidat a Miqui Guimenez amb jocs, dances i cançons.

Comença a les 11.30 h a l’era de la Masia Freixa, us hi esperem a tots i totes!!

_DSC0147

I com no podria ser menys, en aquesta ocasió volem tornar a compartir amb un de les insígnies del barri i del mateix Mercat de les Puces, el Drac Baluk. Ens ajudarà a amenitzar la diada amb una cercavila i activitats infantils.

IMG_0334

En aquesta ocasió tornen el concurs d’Instagram, pots trobar tota la informació a https://canaurellcomerc.wordpress.com/2016/02/15/2anysdemp/

concurspuces2

A més, com ja és costum al Mercat de les Puces, l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa.

L’horari de la visita és a les 12.00 h. Hi ha 30 places per a cada sessió.

El lloc de trobada és la porta d’accés a l’edifici.

IMG_0173

Per ajudar-nos a fer el Mercat de les Puces gran us proposem que etiqueteu totes les fotografies amb#canaurellmercatdelespuces.

Anuncis