Mercat de les Puces 19 de març

Aquest mes no és l’últim dissabte, en aquesta ocasió el nostre Mercat de les Puces és el 19 de Març, en aquesta ocasió compartim diada amb la III Diada de la Colla del Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell.

I és per això que hem preparat una edició de diferent, plena d’activitats durant el matí al parc de Sant Jordi.

Al Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania. Les parades estaran repartides pel parc de Sant Jordi, al voltant de la Masia Freixa, aquest proper dissabte de 10 a 14 h.

puces_drac_baluk

I com no podia ser menys amb una edició compartia amb Drac Baluk, ens ajuda a gaudir del Mercat de les Puces omplint-l’ho d’activitats per a tots els públics i també faran un concurs d’Instagram amb el #AllYouNeedIsFOC.

IMG-20160304-WA0000

Aquí teniu els horaris de les activitats que duen a terme durant el Mercat de les Puces.

De 10 a 14 h: tallers infantils durat tot el matí al Parc de Sant Jordi.

A les 11 h: Cercavila del Drac Baluk al Parc de Sant Jordi.

De 11.30 a 13.30: Inflable de 3 a 12 anys a l’era del Parc de Sant Jordi.

13:30 h: Cercavila del Drac Baluk al Parc de Sant Jordi.

Informació de la diada aquí

Ens ajudaran a complemantar aquestes activitatas l’Asociación Una Oportunidad como los Demás que ve a vendre joguines i pinta cares, per recollir diners per poder seguir endavant amb el seu projecte i amb la construcció d’una nova escola a Sri Lanka, al districte de Dangedara.

 

A més, com ja és costum al Mercat de les Puces, l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa.

IMG_0173

L’horari de la visita és a les 12.00 h. Hi ha 30 places per a cada sessió.

El lloc de trobada és la porta d’accés a l’edifici.

Anuncis