Mercat de les Puces especial Fira Modernista

Aquest mes torna a ser l’últim dissabte, en aquesta ocasió el nostre Mercat de les Puces és el 30 d’abril, en aquesta ocasió una edició especial Fira Modernista.

Al Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania. Les parades estaran repartides pel parc de Sant Jordi, al voltant de la Masia Freixa, aquest proper dissabte de 10 a 14 h.

I és per això que hem preparat una edició de diferent on poder comprar articles destinats a la Fira Modernista que es durà a terme a la ciutat el cap de setmana del 7, 8 i 9 de maig, plena d’activitats durant el matí al parc de Sant Jordi.

I com no podria ser menys, en aquesta ocasió volem tornar a compartir amb un de les insígnies del barri i del mateix Mercat de les Puces, el Drac Baluk. Ens ajudarà a amenitzar la diada amb una cercavila i activitats infantils.

IMG_0334

Ens ajudaran a complemantar aquestes activitatas l’Asociación Una Oportunidad como los Demás que ve a vendre joguines i pinta cares, per recollir diners per poder seguir endavant amb el seu projecte i amb la construcció d’una nova escola a Sri Lanka, al districte de Dangedara.

A més, com ja és costum al Mercat de les Puces, l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa a carrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

IMG_0173

Punt de trobada a la porta de la Masia Freixa!

Ajudnes a fer-nos més visibles #MercatDeLesPuces