Mercat de les Puces 18 de Juny

Aquest mes el nostre Mercat de les Puces no és l’últim dissabte, sinó el 18 de juny. En aquesta ocasióacomiadem els mercats compartint amb una gran iniciativa a escala mundial, la “Jornada mundial de teixir en públic” amb col·laboració de Filing Good, l’Associació Sesta Foresta i el Museu Tèxtil.

IMG_0079

Al Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania. Les parades estaran repartides pel parc de Sant Jordi, al voltant de la Masia Freixa, aquest proper dissabte de 10 a 14 h.

Ens ajudaran a complementar aquestes activitats l’Asociación Una Oportunidad como los Demás que ve a vendre joguines i pinta cares, per recollir diners per poder seguir endavant amb el seu projecte i amb la construcció d’una nova escola a Sri Lanka, al districte de Dangedara.

I com no podria ser menys, en aquesta ocasió volem tornar a compartir amb un de les insígnies del barri i del mateix Mercat de les Puces, el Drac Baluk. Ens ajudarà a amenitzar la diada amb una cercavila i activitats infantils.

IMG_0334

A més, com ja és costum al Mercat de les Puces, l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Punt de trobada a la porta de la Masia Freixa!

IMG_1282