Torna al Mercat de les Puces!

Aquest dissabte 24 de setembre torna all Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania. Les parades estaran repartides pel parc de Sant Jordi, al voltant de la Masia Freixa, aquest proper dissabte 24 de setebre de 10 a 14 h.

la foto

Ja gairebé tots hem tornat a la rutina i necessitem un dissabte diferent! La nostra opció és venir a gaudir d’un dia de sol a l’aire lliure a  Terrassa, on pots acabar de comprar el que et falta per l’inici de l’escola, universitat o la tornada a la rutina i alguns articles per la nova temporada, a part de buscar el outfit per el Denim.

Però no només això, si els més petits troben a faltar els dies de vacances, els podeu portar a gaudir d’un inflable de manera gratuïta de 11.30 a 13.30 h a l’era del Parc de Sant Jordi.

IMG_1299

A més, com ja és costum al Mercat de les Puces, l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Punt de trobada a la porta de la Masia Freixa!

Masia Freixa

Pots fer una visita guiada a les 12.00 h de forma gratuïta.