Mercat de les Puces 29 d’octubre

Aquest dissabte 29 d’octubre torna all Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania. Les parades estaran repartides pel parc de Sant Jordi, al voltant de la Masia Freixa, aquest proper dissabte 29 de setebre de 10 a 14 h.

la foto

Aquest dissabte 29 és gairebé castanyada i podràs trobar parades decorades per l’ocasió i inclús algun paradista disfressat…! Però no només hi trobaràs això al Mercat, la nostra opció és venir a gaudir d’un dia de sol a l’aire lliure a Terrassa, on pots acabar de comprar els complements per aquesta castanyada i gaudir d’un matí amb nosaltres.

Però no només això, si els més petits troben a faltar els dies de vacances, els podeu portar a gaudir d’un inflable de manera gratuïta de 11.30 a 13.30 h a l’era del Parc de Sant Jordi  i un cercavila de Drac Baluk a les 12 h.

IMG_1299

Però com sempre el nostre Mercat li donem la volta… sempre estem disposats ajudar i per això en aquesta ocasió tornen a assistir al Mercar de les Puces, Una oportunitat como los demásTodos contra la Histiocitosis i Cors Lluitadors De Duchenne.

A més, com ja és costum al Mercat de les Puces, l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Punt de trobada a la porta de la Masia Freixa!

Masia Freixa