JOC DE PARAULES

Anunci premsa 2

“Joc de Paraules” és una campanya lingüística i comercial que té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, a través de la llengua, d’una manera divertida, senzilla i lúdica.

COM HI PUC PARTICIPAR?

Per poder-hi participar necessitaràs la butlleta de la campanya “Joc de Paraules”, que trobaràs a qualsevol establiment adherit a l’Associació de Comerciants de Ca n’Aurell i al programa Voluntaris per la Llengua, i que estarà identificat amb un cartell a l’aparador.

A la butlleta hi una frase feta on falta una paraula, i tres opcions de resposta. Només cal que marquis la resposta correcta.

ON DIPOSITO LA BUTLLETA?

A l’urna de qualsevol botiga participant, preferiblement a la mateixa on l’has agafat.

Només valdran les butlletes amb la resposta correcta i les dades de contacte emplenades. Les butlletes no podran estar estripades ni malmeses.

QUAN HI PUC PARTICIPAR?

La campanya comença el dimecres 2 de novembre i s’acaba el divendres 18 de novembre.

QUAN ES FA EL SORTEIG?

El dilluns 21 de novembre, a les 19.30 h, al Centre de Normalització Lingüística de Terrassa, s’extrauran 10 butlletes a l’atzar entre totes les dipositades correctament a les urnes.

QUÈ PUC GUANYAR?

Entre tots els participants se sortejaran 10 guies de Fent País, amb les quals podreu escollir entre 180 experiències. Se’n pot gaudir de forma individual, en parella o en famílies de quatre persones.

La validesa d’aquesta guia és d’un any.

QUAN ES FARÀ L’ENTREGA DE PREMIS?

El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic el dissabte 26 de novembre del 2016, a les 13.00 h, al parc de Sant Jordi, coincidint amb el Mercat de les Puces.

poster2