CONCURS D’INSTAGRAM

És Nadal a Ca n’Aurell i des de Ca n’Aurell Comerç volem que es noti… És per això que organitzem el primer Concurs d’Instagram al barri. Ens hi ajudeu?

Des del dia 2 de desembre fins al 7 de gener, veniu a gaudir durant les festes i participeu en les activitats que organitzem. Les podreu trobar totes al link de la biografia.

I no us oblideu de participar també en el Concurs dInstagram. Entraran en el concurs les fotografies realitzades a Ca n’Aurell, amb dispositiu mòbil o càmera, del 2 de desembre al 7 de gener.

És obligatori etiquetar-les a peu de foto amb #EsNadalaCaNaurell #canaurell #igersterrassa i s’ha de seguir: @canaurell, @dracbaluk i @igersterrassa.

Teniu temps per penjar-les a Instagram fins al divendres dia 8 de gener a les 17.00 h.

Des de Ca n’Aurell Comerç, amb l’ajuda de Drac Baluk, escollirem 4 imatges finalistes que es donaran a conèixer el dilluns 9 de gener. Guanyarà la imatge més votada al nostre perfil el dimecres 11 de gener a les 17.00 h.

El premi serà una guia de Fent País, amb la qual podreu escollir entre més de 160 experiències d’alimentació, aventura, allotjament, cultura, enoturisme, gastronomia, natura, benestar i lectura. Se’n pot gaudir de forma individual, en parella o en família de quatre. La validesa d’aquesta guia és d’un any.

3