Perquè Mercat de les Puces?

El Mercat de les Puces, traducció directa de Flea Market, té els seus orígens a Londres on els londinencs posaven a la venta els productes que tenien a les golfes. La majoria de vegades estaven plens de puces, d’aquí el nom, en aquests moments es fan Flea Markets a tot el món, i a Terrassa també.

MPmch

En el cas del Mercat de les Puces de Ca N’Aurell Comerç i Serveis hem volgut agafar el nom dels orígens, però el nostre mercat conte articles de segona mà, artesania, comerç, béns, elements barats, col·lectives i antiguitats, entre altres articles al Parc de Sant Jordi. Les parades, estaran repartides al voltant de la Masia Freixa, i durant les obres del parc també en situarem al voltant del Bar del Parc de Sant Jordi. Des de l’organització considerem que aquest és l’entorn de més alta qualitat que la nostra ciutat pot oferir, per aconseguir que el Ca N’Aurell Flea Market seguir sent el referent que tots volem, seguim apostant per la combinació perfecte entre la qualitat de les parades i l’entorn.

IMG_1282

Des de l’Associació de Comerciants de Ca N’aurell després de 3 anys el Mercat de les Puces s’ha convertit en una activitat revitalitzadora pel barri, i és per això que col·laborem amb altres entitats durant els mateixos dies de mercat. El nostre Mercat de les Puces de Ca N’aurell Flea Market és dur a terme de forma mensual, l’últim dissabte de cada mes de 10 a 14 h.

Amb aquests 3 anys hem fet més de 20 edicions de Mercats de les Puces, més de 25 activitats aprofitant el mercat i l’espai, 3 edicions de Joc de Paraules, han vingut a col·laborar amb nosaltres més de 10 entitats sense ànim de lucre, més de 25 cercaviles de Drac Baluk, més de 15 activitats infantils, s’han fet més de 40 visites guiades a la masia Freixa durant dies de mercat… i seguim sumant activitats i dies de Mercat.

Flyer Mercat de les Puces_2

Si vols participar-hi, pots demanar informació a info@canaurell.cat

I trobaràs informació més especifica de cada mercat al Facebook de Ca n’Aurell o el Facebook espesific del  Mercat de les Puces.

TOTS JUNTS FEM BARRI!