Mercat de les Puces, 25 de març

Aquest dissabte 25 de març de 10 h a 14 h, tornem a omplir somriures el parc de Sant Jordi durant el Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis. Com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania.

Les parades estaran repartides pel Parc de Sant Jordi: davant de l’accés a la Masia Freixa, al voltant de l’era i al costat del bar.

Foto Instagram Mercat de les Puces_1

Aquest Mercat de les Puces forma part de les activitats de la Setmana del Comerç, organitzada per la CCAM.

Entre els propers 20 i el 26 de març tindrà lloc la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

La Setmana del Comerç serà un reconeixement d’aquesta funció social, que vindrà farcit de propostes engrescadores, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania.

setmana_comerc_02

Com ja és costum compartim el dia amb la III Diada del Drac Baluk, on aportaran al Mercat de les Puces les cercaviles ja habituals, tallers de tabals i des de l’Associació de Comerciants de Ca n’Aurell col·laborem amb un taller de màgia infantil a càrrec de Vagi Magic.

A més, en el nostre Mercat, sempre estem disposats a ajudar i per aquest motiu hi tornaran a assistir les Associacions “Una oportunidad como los demás”, “Todos contra la Histiocitosis” i “Cors Lluitadors de Duchenne”.

I per acabar, volem recordar que l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa, a les 12h, a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Punt de trobada a la porta de la Masia Freixa!

10168107_237273056466338_7350646335233270701_n