Mercat de les Puces 29 d’abril

Aquest dissabte 29 d’abril de 10 h a 14 h, tornem a omplir somriures el parc de Sant Jordi durant el Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis. Com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania, en aquesta edició també pots trobar roba i complements per la Fira Modernista.

Les parades estaran repartides pel Parc de Sant Jordi: davant de l’accés a la Masia Freixa, al voltant de l’era i al costat del bar.

Foto Instagram Mercat de les Puces_1

Com ja és costum compartim el dia amb la III Diada del Drac Baluk, on aportaran al Mercat de les Puces les cercaviles ja habituals, tallers de tabals, podeu venir a gaudir del matí amb nosaltres!

IMG_0334

A més, en el nostre Mercat, sempre estem disposats a ajudar i per aquest motiu hi tornaran a assistir les Associacions “Una oportunidad como los demás”.

I per acabar, volem recordar que l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa, a les 12h, a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Des del Parc de Sant Jordi es pot veure com està quedat la nova coberta… i descobrireu de quin color és ara!

Punt de trobada a la porta de la Masia Freixa!

Masia Freixa

Pots fer una visita guiada a les 12 h de forma gratuïta.