JOC DE PARAULES

Capçalera Joc de Paraules_facebook_2

Joc de Paraules és una campanya lingüística i comercial que té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, a través de la llengua, d’una manera divertida, senzilla i lúdica. La campanya es duu a terme en  col·laboració amb Ball de pastorets de Terrassa i amb el Servei Local de Català de Terrassa.

COM HI PUC PARTICIPAR?

Per participar-hi necessitaràs la butlleta de la campanya Joc de Paraules, que trobaràs a qualsevol establiment associat a l’Associació de Comerciants de Ca n’Aurell i adherit al programa Voluntariat per la Llengua.

Els comerços que compleixen els requisits tindran al seu aparador el cartell de Joc de Paraules.

A la butlleta hi una pregunta sobre el Ball de pastorets de Terrassa, amb tres opcions de resposta. Cal marcar la resposta correcta i dipositar-la a l’urna de qualsevol botiga participant.

Només valdran les butlletes amb la resposta correcta i les dades de contacte emplenades. Les butlletes no podran estar estripades ni malmeses.

QUAN HI PUC PARTICIPAR?

La campanya comença el dijous 2 de novembre i s’acaba el divendres 17 de novembre.

QUAN ES FARÀ EL SORTEIG?

El dimarts 21 de novembre, a les 18.30 h, al Centre de Normalització Lingüística de Terrassa, s’extrauran 10 butlletes a l’atzar entre totes les dipositades correctament a les urnes.

QUÈ PUC GUANYAR?

Entre tots els participants se sortejaran 10 guies de Fent País, amb les quals podràs escollir entre 180 experiències. Se’n pot gaudir de forma individual, en parella o en famílies de quatre persones. La validesa d’aquesta guia és d’un any.

QUAN ES FARÀ L’ENTREGA DE PREMIS?

El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic el dissabte 25 de novembre del 2017, a les 13.00 h, al parc de Sant Jordi, coincidint amb el Mercat de les Puces.

Durant el matí hi haurà una sèrie d’activitats i tallers organitzades per Ball de Pastorets de Terrassa.