Mercat de les Puces 30 de desembre

Acabem l’any amb un gran Mercat, aquest dissabte 30 de desembre de 10 h a 14 h, tornem a omplir somriures el parc de Sant Jordi durant el Mercat de les Puces de Ca N’Aurell Comerç i Serveis. Com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania, per acabar de comprar els ultims articles per reis.

Sí, el parc estpa amb obres, però ens queda l’espai perfecte per poder repartir les parades pel voltant de la Masia Freixa. Aprofitarem el dia per presentar-vos les dates dels Mercats pel proper 2018.

Flyer Mercat de les Puces_2

Preparem el Reis?
Donem opcions perquè el tió, els patges i els reis omplin els sacs perquè aquests dies tothom tingui una gran sorpresa.

En aquesta ocasio escalfem motors per l’home dels nassos amb un taller dels nassos, a càrrec de Drac Baluk, amb la col·laboració de Ca n’Aurell Comerç, però no només això, també tindrem tallers intergeneracionals a càrrec de la Creu Roja de Terrassa, l’àrea de gent gran

IMG_5612

I per acabar, volem recordar que l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa, a les 12h, a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Des del Parc de Sant Jordi es pot veure com ha quedat la nova coberta… i descobrireu de quin color és ara!

Punt de trobada a la porta de la Masia Freixa!