PANERA PER LA MARATÓ

Presentarem una Panera valorada amb més de 200 € i un pack de Fent País, de la qual es vendran participacions des de dia 15 fins al 30 de desembre, amb productes dels nostres associats.

El cost de les participacions serà d’1 € i els diners recollits seran igualment per a La Marató de TV3. També hi podreu trobar guardioles als nostres comerços.

La persona guanyadora de la panera serà la que tingui la participació amb els 3 últims dígits del primer premi de La Grossa de Cap d’Any i la que tingui els 3 últims dígits del segon premi de La Grossa de Cap d’Any guanyarà un pack Fent Pais, que se sorteja el 31 de desembre. El resultat s’anunciarà al Facebook oficial de l’associació.

Podràs comprar els teus números als comerços associats de Ca n’Aurell, igual que les guardioles, també podreu trobar participacions a les mostres de comerç al carrer durant els dies 15, 16, 23, 28 i 30 de desembre.

Dins d’aquesta panera hi pots trobar productes d’alimentació com fuet, formatge, patates, alls, mel, fruits secs, xocolates, un vermut amb la seva copa, cafès, tes, galetes, gominoles, productes de jardineria, com uns guants i unes ulleres, un val per a dues pràctiques, siguin de reciclatge o per treure’t el carnet de conduir, un val per un dinar per dues persones i un altre per una nit de còctels amb jazz, productes personals, com mitjons i mitges, productes per a bebès de la farmàcia, un pack per fer mitja, conjunts de bijuteria, una funda per una tauleta, un pack de Fent País i un val de descompte de 40 € per unes ulleres, tot posat dintre d’una meravellosa caixa de fusta i acompanyada d’un tio de nadal.

I pel segon premi tenim un pack de Fent País, amb les quals podràs escollir entre 170 experiències. Se’n pot gaudir de forma individual, en parella o en famílies de quatre persones. La validesa d’aquesta guia és d’un any.

La panera estarà exposada a Vilaoptics, carrer de Galileu, 136, i l’entrega al guanyador o guanyadora es durà a terme al mateix establiment.

 

Donem les gràcies els associats que han participat:

ADELL AGRICOLA, AGROCENTER MUNILL, AUTOESCOLA LA RAMBLA, CAFES PRATS MERCADER S.A, CREC- CREC, DOT RESTAURANT, EL BAGUL DE LA MODA, EL CAFÈ DE L’AULA, FARMACIA BATALLÉ, FILING GOOD, HEMI MATA ATELIER, LA SELVA FLORS I OCELLS, MERCERIA RAMBLA, NOU BELL, PRESAS, TIMBAL.DOLÇ, VILAOPTICS, VIULÒGIC.