Mercat de les Puces 27 de gener

Començem l’any amb un gran Mercat, aquest dissabte 27 de gener de 10 h a 14 h, tornem a omplir somriures el parc de Sant Jordi durant el Mercat de les Puces de Ca N’Aurell Comerç i Serveis. Com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania, per acabar de comprar els ultims articles per reis.

Sí, el parc està amb obres, però ens queda l’espai perfecte per poder repartir les parades pel voltant de la Masia Freixa.

mp2018

En aquesta ocasió escalfem motors per Carnestoltes, a les parades del mercat hi trobaràs de tot per qualsevol disfressa.

carnestoltes

Però no serà l’únic que podràs trobar durant el Mercat de les Puces, aquest mes el Centre d’Esplai de Ca n’Aurell posa una parada per recollir diners per poder becar a nens per les activitats de l’esplai i a part ens ajudaran amb les activitats infantils, tindran tallers durant tot el mati per amenitzar el Mercat de les Puces!

I per acabar, volem recordar que l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa, a les 12 h, a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Des del Parc de Sant Jordi es pot veure com ha quedat la nova coberta… i descobrireu de quin color és ara!