CONCURS D’INSTAGRAM

El Mercat de les Puces us convida a venir a Terrassa el dia 24 de febrer del 2018 a gaudir del Mercat, la Masia Freixa i les activitats que durem a terme durant el matí, i a participar al concurs d’Instagram que hem organitzat des de l’Associació de Comerciants de Ca N’Aurell.

En aquest mercat familiar trobareu comerços, productes de segona mà i artesania, a més d’activitats com visites guiades a la Masia Freixa, a les 12 h, a càrrec de Terrassa Turisme.

Entraran en el concurs aquelles fotografies realitzades a Terrassa el 24 de febrer al matí, de 10 a 14, que reflecteixin algun tema de l’esdeveniment: el Mercat de les Puces.

Les fotografies es poden fer tant amb dispositiu mòbil com amb càmera.

És obligatori etiquetar-les a peu de foto amb #4MercatdelesPuces #canaurell #igersterrassa i s’ha de seguir: @canaurell, @dracbaluk, @terrassaturisme, @igersterrassa.

IMG_1999

Teniu temps per penjar-les a Instagram fins el mateix dissabte a les 17.00 h.

Des de Ca n’Aurell Comerç, escollirem 4 imatges finalistes que es donaran a conèixer el dillunts 26 de febrer. Guanyarà la imatge més votada al nostre perfil el dissabte 3 de març a les 17.00 h.

El premi serà una guia de Fent País, amb la qual podreu escollir entre més de 160 experiències d’alimentació, aventura, allotjament, cultura, enoturisme, gastronomia, natura, benestar i lectura. Se’n pot gaudir de forma individual, en parella o en família de quatre. La validesa d’aquesta guia és d’un any.