El Mercat de les Puces fa 4 anys!

El Mercat de les Puces fa 4 anys, ho celebres amb nosaltres?

Ho volem celebrar amb grans sorpreses, aquest dissabte 24 de febrer de 10 h a 14 h, tornem a omplir somriures el parc de Sant Jordi durant el Mercat de les Puces de Ca N’Aurell Comerç i Serveis. Com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania.

Sí, el parc està amb obres, però ens queda l’espai perfecte per poder repartir les parades pel voltant de la Masia Freixa.

mp2018

Per poder celebrar aquest 4t aniversari hem volgut convidar a entitats del barri!

Però des de Ca n’aurell també us volem proposar participar al concurs d’Instagram amb el #4MercatdelesPuces, però podeu saber totes les condicions d’aquest concurs aquí.

IMG_1598

Com ja és freqüent, i no podia ser menys, Drac Baluk, vindrà a gaudir d’aquesta festa amb nosaltres! Per la seva part faran un taller per fer malabars i també cercavila dintre del mercat, si voleu saber els horaris, ho podreu trobar al Facebook del Mercar de les Puces.

IMG_1299

I per aquesta diada també hem convidat, i ells estan encantats a venir, per primera vegada al Mercat de les Puces venen els Castellers de Terrassa, ells també durant a termes una petita actuació, si voleu saber els horaris, ho podreu trobar al Facebook del Mercar de les Puces.

image001

Però tenim més tallers pels infants, des de l’àrea de gent gran de la Creu Roja de Terrassa ens porten tallers, en aquesta ocasió tindrem tallers de manualitats i pinta cares, començen a les 10.30 h i fins les 14 h.

I per acabar, volem recordar que l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa, a les 12 h, a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Des del Parc de Sant Jordi es pot veure com ha quedat la nova coberta… i descobrireu de quin color és ara!

IMG_1585