Fira Modernista amb caire Modernista

Ho volem celebrar amb grans sorpreses, aquest dissabte 28 d’abril de 10 h a 14 h, tornem a omplir somriures el parc de Sant Jordi durant el Mercat de les Puces de Ca N’Aurell Comerç i Serveis, aquest cop amb un Mercat de les Puces amb caire modernista. Com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania, però també roba i complements per arribar a la Fira Modernista amb tot el vestuari.

Foto Instagram Mercat de les Puces_2018

També podreu trobar un Photocall modernista a càrrec de l’associació de Comerciants de Ca n’Aurell amb la decoració de NouBell. Tambè podrem trobar un cotxe de l’epoca.

IMG_9897

També presentem el llibre de La Cuina Modernista de Jaume Fabregues a les 12 h a la glorieta del Parc de Sant Jordi “De les botigues d’ultramarins a les taules de indians: el bo i millor de la cuina modernista”

7096adfe-aea5-4998-8917-c967b3066baf

Com ja és freqüent, i no podia ser menys, Drac Baluk, vindrà a gaudir d’aquesta festa amb nosaltres! Per la seva part faran un taller per fer malabars i també cercavila dintre del mercat, si voleu saber els horaris, ho podreu trobar al Facebook del Mercar de les Puces.

IMG_5612

I per acabar, volem recordar que l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa, a les 12 h, a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Des del Parc de Sant Jordi es pot veure com ha quedat la nova coberta… i descobrireu de quin color és ara!

IMG_1585