Joc de Paraules

“Joc de Paraules” és una campanya lingüística i comercial que té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat de Ca N’Aurell Comerç i Serveis, a través de la llengua, d’una manera divertida, senzilla i lúdica. També comptem amb la col·laboració de Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell.

COM HI PUC PARTICIPAR?

Per poder participar-hi, necessitaràs la butlleta de la campanya “Joc de Paraules”. Que trobaràs a qualsevol establiment adherit a l’Associació de Comerciants de Ca N’Aurell i al programa del Voluntariat per la Llengua.

A la butlleta, hi una pregunta sobre rondalles catalanes, amb tres opcions de resposta. Aquestes preguntes han estat estretes del llibre “Folklore de Catalunya” de Joan Amades. Cal marcar la resposta correcta i dipositar-la a l’urna que té cada establiment.

COM ELS POTS RECONÈIXER?

Els comerços que compleixen els requisits tindran al seu aparador el cartell de “Joc de Paraules”.

IMG_1342

Aquestes botigues són associades a l’Associació de Comerciants de Ca n’Aurell i adherides al programa Voluntariat per la Llengua.

ON DIPOSITO LA BUTLLETA?

A l’urna que té la botiga participant, preferiblement a la mateixa on l’has agafat.

IMG_1354

Només valdran les butlletes amb la resposta correcta i les dades de contacte. Les butlletes no podran estar estripades ni malmeses.

QUAN PUC PARTICIPAR-HI?

La campanya comença dilluns 5 de novembre i s’acaba el diumenge 18 de novembre.

El dimarts 20 de novembre, a les 18.30 h, al Casal Cívic de Ca n’Aurell, s’extrauran 4 butlletes a l’atzar entre totes les dipositades correctament a les urnes.

QUÈ PUC GUANYAR?

Entre tots els participants se sortejaran 4 guies de Fent País, amb les quals podreu escollir entre 180 experiències; se’n pot gaudir de forma individual, amb parella o en famílies de 4 i un llibre per gentilesa de Nou Bell-Esther Nosàs.

I si ets un comerç participador també pots tenir premi, si el teu comerç és el que ha entregat més butlletes al concurs, pots guanyar una guia Fent País i un llibre per gentilesa de Nou Bell-Esther Nosàs.

La validesa d’aquesta Guia és d’un any.

ENTREGA DE PREMIS

El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic el dissabte 24 de novembre del 2018, a les 10.30 h, al Parc de Sant Jordi, coincidint amb el Mercat de les Puces.

Durant el matí del dissabte hi haurà un seguit d’activitats organitzades per Drac Baluk, i de les entitats que ens han ajudat a fer possible el concurs.

Foto Instagram Mercat de les Puces_2018