Mercat de les Puces 24 de novembre

Aquest dissabte 24 de novembre de 10 h a 14 h, tornem a omplir somriures el parc de Sant Jordi durant el Mercat de les Puces de Ca N’Aurell Comerç i Serveis. Com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania, també hi podras trobar Drac Baluk amb tallers i l’entrega de premis del concurs de Joc de Paraules a les 10.30 h.

Les parades estaran repartides pel Parc de Sant Jordi al voltant de la Masia Freixa.

Preparem el Nadal?
Donem opcions perquè el tió, el Pare Noel, els patges i els reis omplin els sacs perquè aquests dies tothom tingui una gran sorpresa. I per prepara Nadal millor vine a gaudir de les ofertes que algunes de les parades fan durant aquesta edició, aprofitant que és Black Friday!

En aquesta ocasio es fara el lliurament de premis de Joc de Paraules, tindrà lloc en un acte públic el dissabte 24 de novembre del 2017, a les 13.00 h, al parc de Sant Jordi, coincidint amb el Mercat de les Puces.

Durant el matí hi haurà una sèrie d’activitats i tallers organitzades per Drac Baluk. Ens ensenyaran a ballar l’Estapera, aprendrem una mica més del seu vestuari i de qui són, i podrem pintar-los, t’ho perdràs?

A més, en el nostre Mercat, sempre estem disposats a ajudar i per aquest motiu hi tornaran a assistir les Associacions “Una oportunidad como los demás”.

11896084_794840000635704_575056149816360827_n

En aquesta edició també ens acompanya Associació Time For Excellence, que ens portarà activitats perquè els infants puguin gaudir de la robòtica.

21-10-18 Fira Sabadell_

I per acabar, volem recordar que l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa, a les 12h, a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Des del Parc de Sant Jordi es pot veure com està quedat la nova coberta… i descobrireu de quin color és ara!

Punt de trobada a la porta de la Masia Freixa!