Concurs d’Instagram

El Mercat de les Puces us convida a venir a Terrassa el dia 23 de febrer del 2019 a gaudir del Mercat, la Masia Freixa i les activitats que durem a terme durant el matí, i a participar al concurs d’Instagram que hem organitzat des de l’Associació de Comerciants de Ca N’Aurell.

WhatsApp Image 2019-02-21 at 11.01.19

En aquest mercat familiar trobareu comerços, productes de segona mà i artesania, a més d’activitats com visites guiades a la Masia Freixa, a les 12 h, a càrrec de Terrassa Turisme.

Entraran en el concurs aquelles fotografies realitzades a Terrassa del 15 de febrer al 24 de febrer, amb el cartell del Mercat de les Puces o del mateix mercat.

IMG_0867

Les fotografies es poden fer tant amb dispositiu mòbil com amb càmera.

És obligatori etiquetar-les a peu de foto amb #5anysdeMP #MercatdelesPuces #canaurell #terrassaturisme i s’ha de seguir: @canaurell, @terrassaturisme, @masiafreixa i @dracbaluk

Teniu temps per penjar-les a Instagram fins el mateix diumenge 24 de febrer fins a les 17.00 h.

Des de Ca n’Aurell Comerç, escollirem 4 imatges finalistes que es donaran a conèixer el dilluns 25 de febrer. Guanyarà la imatge més votada al nostre perfil el dissabte 3 de març a les 17.00 h.

El premi serà lot de productes dels associats, on pots trobar:

ADELL AGRICOLA, AGROCENTER MUNILL, AMB FUSTA, AULA DE MÚSICA DE TERRASSA, AUTOESCOLA LA RAMBLA, BAR PLAÇA PROGRÉS, BUESO, CAFES PRATS MERCADER S.A., CASA VILANOVA, CASANOVAS CANSALADERS, CELLER DEL CAVA, COHISE TERRASSA SL, COLIT CLINIC S.L, CREC- CREC, DIGITAL PRINT 246, DOT, EL BAGUL DE LA MODA, EL CAFÈ DE L’AULA, ESPAI SIT, FARMACIA BATALLÉ, FARMÀCIA XAVIER FIGUERAS, FARMACIA-OPTICA BUENO, FILING GOOD, FORCADELL, FORN DEL PROGRÉS, FRANCIS, ATELIER, IMATGE PERRUQUERS, LA CARMANYOLA, LA SELVA FLORS, MERCERIA RAMBLA, MOTO RECANVIS MEGA SCP, NATALIA’S DECORACIÓ, ORTOPEDIA ACTIVA. LA LLAR, OFISISTEMA, PERRUQUERIA LOURDES, PRESAS, PROGRÉS SABATERIES, SOLSONA ASSESSORS S.L., TALLER ANTONIO Y GALAN S.L., TIMBAL.DOLÇ, TOKUT, VILAOPTICS, VIULÒGIC, XURRERIA LA FLORESTA

El premi és una panera amb productes dels associats

IMG_1334