El Mercat de les Puces fa 5 anys, ho celebres amb nosaltres?

Ho volem celebrar amb grans sorpreses, aquest dissabte 23 de febrer de 10 h a 14 h, tornem a omplir somriures el parc de Sant Jordi durant el Mercat de les Puces de Ca N’Aurell Comerç i Serveis. Com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania.

Sí, el parc té l’espai perfecte per poder repartir les parades pel voltant de la Masia Freixa.

WhatsApp Image 2019-02-21 at 11.01.19

Per poder celebrar aquest 5é aniversari hem volgut convidar a entitats del barri!

Però des de Ca n’aurell també us volem proposar participar al concurs d’Instagram amb el #5anysdeMP, però podeu saber totes les condicions d’aquest concurs aquí.

Com ja és freqüent, i no podia ser menys, Drac Baluk, vindrà a gaudir d’aquesta festa amb nosaltres! Per la seva part faran un taller per fer malabars i també cercavila dintre del mercat, de 10 a 12 h amb un cercavila a les 11 h!

IMG_1299

També tindrem tallers de manualitats pels més petits organitzats per Nursery School Gresol Kids i activitats que passaran al voltant del Mercat de les Puces.

Podràs trobar tallers de xapes i a les 12 h Vermut musical & rap en directe i més sorpreses amenitzades amb una gran música.

També tindrem a la Fundació Síndrome de Dravet, és una epilèpsia mioclonica severa, d’origen genètic, apareix en el primer any de vida, i no hi ha tractaments efectius. Els afectats sofreixen crisis epilèptiques que poden arribar a estatus epilèptics, retards cognitius, problemes motors i de comportament, també afecta la parla. Busquem promoure el desenvolupament de la recerca, avançar en el coneixement de les seves causes i trobar nous tractaments.

I per acabar, volem recordar que l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa, a les 12 h, a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Des del Parc de Sant Jordi es pot veure com ha quedat la nova coberta… i descobrireu de quin color és ara!

IMG_1585